torstai 21. kesäkuuta 2012

KesäKeijuja

Kurssiviikonlopun väritykset saivat vihdoin korttien muodon. Nämä kolme keijua kuuluvat samaan sarjaan. Sweet pea stampsin Meredith Dillman sheet 1, plate 76, joka sisältää neljä ihanaista keijuleimaa. Kuvat tulevat yhtenä levynä, johon sitten liimasin itse vaahtolevyn alle ja leikkasin muotoon. Keijuissa on paljon pieniä yksityiskohtia, joten värityksessä on oltava kynät terävänä, tarkka valo ja malttia :) 

Jos näiden leimasimien takana olevan taiteilijan kädenjälki miellyttää, niin täältä löydät lisää hänen upeita vesivärein tehtyjä töitä.

Kaikki keijut ovat väritetty ProMarkereilla ja Prismacolor Premiereillä hajuttomalla tärpätillä ja stumpilla pehmentäen. 


Vihreässä kortissa leimana Meredith Dillman's Blue Fairy. Kaupunkireissulta löysin Suomalaisesta kirjakaupasta papermanian koivulehti lävistimen, joten sillä pääsin tekemään ruusuilleni lehtiä. Isoin ruusu löytyi Tiimarin valikoimista. Perhonen on leimattu Inkadinkadon perhosleimasimella.


Tässä vaaleanpunaisessa ja kiinansinisessä kortissa on Meredith Dillman's Japanese Fairy. Taustan nauha on voitettu askartelukauppa Sinisiiven helatorstain arvonnassa ja lintuhäkki tuli Crafty Individualsilta.


Ja tämän kuvan violetti keiju on Meredith Dillman's Fairy Lights. Kuvan reunat on leimattu Crafty Individualsin leimalla CI - 173 ja harmaalla Mementon musteella. Tämän kortin reunoja on lävistetty Fiskarsin kulmavipulävistäjällä. Tykkäsin, että tässä kortissa kuva saa ottaa kunnian ja jätin muuten turhat härpäkkeet pois. 

Sarjan neljäs keiju odottaa vielä tekijäänsä... ehkä se on seuraavana.

Ihanaista juhannusta sinulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että kävit. Kiitos ihanaisesta viestistäsi :D