torstai 19. heinäkuuta 2012

Violetti keiju

Tänään väritykseen pääsi tämä ihanuus. Eli Whimsy Stamps:n Silver Fairy. Paperina alla käytin vanhaa ohutta käsintehtyä akvarelli paperia, joka ei oikein meinannut kestää stumpilla hankaamista... Mutta varoen tuonkin sain juuri ja juuri väritettyä.

Ruusuja IamRoses-kaupasta ja glitteriliima kruunasi kortin...

4 kommenttia:

 1. Oot kyllä huipputaitava värittäjä! En huomaa stumppiongelmia. :) Mikä paperi sinulla muuten yleensä on stumpin kanssa? Itse en ole oikein löytänyt inktenseille, stumpille ja öljylle hyvin sopivaa paperia. Ihana kortti!

  Nonni x

  VastaaPoista
 2. Kiitos Nonni! :D

  Miä en ole tuota öljyä osannut käyttää vaan käytän Prismacolorien stumpeeraamiseen hajutonta tärpättiä. Inktensejä käytän enempi veden kanssa.
  Miä tykkään paperina käyttää noita Cansonin Illustrationia tai Cansonin ohuempaa (ja valkoisempaa) Dessiniä. Lisäksi tykkään myös noista melko karkeista 300g kunnon akvarellipapereista (Arches ja muut vastaavat) Tämä Archesin paperi toimii varsinkin Inktensejen ja veden kanssa pelatessa. Toimii kyllä hyvin stumpinkin kanssa, kun ovat kulutusta kestävää. Näillä huokosilla papereilla saa intensiivistä väriä aikaiseksi.

  Paksumpi värikopiopaperi toimii sitten taas Prismacoloreilla kun haluan pehmoisempaa väritulosta...

  Testaan jatkuvasti kaikkee uutta. Noilla edellisillä papereilla vaan työskentelen eniten.

  :) M-N

  VastaaPoista
 3. Kiitos vinkeistä!
  Itsellä on noista ollut ainakin tuo Illustration -yksi ongelma on ollut, että en saa väriä leviämään mieleni mukaan tarpeeksi. Vedellä kyllä leviää paremmin, mutta öljyllä tulisi intensiivisempi sävy ja kaunis kiilto väreihin. Testailu jatkukoon! Tuo Arches on mulle vieras, hommaankin sitä.
  Viikonloppuja!
  Nonni x

  VastaaPoista
 4. Heissan vielä :) Sehän se noissa huokoisissa papereissa haaste onkin, että ne on työläitä stumpilla levittää... Ne kun imee huokosiinsa hyvin sen värin. Jos haluaa värin öljyllä/tärpätillä levittyväksi niin silloin tasaisempi paperi (esim.kopiopaperi) toimii paremmin, mutta tekee sitten sen, että jättää värijäljen vaaleammaksi kun ei ota vastaan niin paksua pigmenttikerrosta... kummassakin siis puolensa :D

  Archesia löytyy monia eri laatuja ja tuo mitä minä käytän on melkoisen karkeaa, eli jos hinkuat helpommin väriälevitettävää paperia, niin tuo ei välttämättä ole sinun paperisi. :D

  Mutta siis nää on näitä :D

  Viikonloppuja
  M-N

  VastaaPoista

Kiitos että kävit. Kiitos ihanaisesta viestistäsi :D