torstai 17. tammikuuta 2013

Paperilohikäärme

Viimein saapui päivä, jolloin postintäti luovutti käteeni ensimmäisen Dt-pakettini ihanaisesta askartelukaupasta eli Paperilohikäärmeestä. Tämä dt-pesti on minulle tämän hetken askartelu-urani huipentuma :D Lisäksi tehtävä on minulle suuri kunnia. Paperilohikäärmeen tuotteet ovat minulle merkkeinäkin uusia ja tuntemattomia, joten mielenkiintoisia hetkiä tulen varmasti näiden parissa viettämään. Pitemmittä jorinoitta asiaan siis... 

eli ensimmäinen dt-korttini:


Monta pakettia ja kirjettä kaikenmaailman ihanuuksia on postipoika selkävääränä minulle viimepäivinä kotiini kantanut. Ensimmäiset pari tuntia meni ihastellessa kaikkea uutta ja ihanaa... Valinnan edessä lopulta valitsin tämän aiheen.

Tästä leimasetistä näin jo untakin ;) Setti on siis Chocolate Baroque:n Steampunk Butterfly. Ilmeisesti ensimmäisessä rysäyksessä setti myytiin loppuun, mutta täydennystä Paperilohikäärmeeseen on tulossa...  Perhosen taustalle leimasin maskaamalla setin tulppaaneja ja perhosia. Koko kuva taustoineen on leimattu ruskealla leimasin värillä ja väritetty Pablo värikynillä. Pieniä varjostuksia tummensin mustalla geelikynällä.Kuva sai taakseen 7gypsies Balloon paperia. Reunaan kiinnitin Creative Expressions:n Antiikkikupari ruuvipäiset haaraniitit.

ja siinäpä se. Yksinkertaisen monimutkaista...? Ensimmäinen tuotos näillä ihanilla leimoilla ja tarvikkeilla.

Minä ainakin tykkään tästä setistä kovasti. :D


<3 Maikkis
6 kommenttia:

  1. Aivan upea!!! Hyvä idea nuo kukat taustalla. Ihanat värisävytkin tässä... Kaiken kaikkiaan tosi hieno! Onnea uudesta DT-pestistä. :)

    VastaaPoista
  2. Wau! Tosi hieno tuo leima ja upea toteutus. Tuommosen taulun haluaisin seinälle. Ihan mieletön!!!

    VastaaPoista

Kiitos että kävit. Kiitos ihanaisesta viestistäsi :D