sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Mixed Media taulu

Tänä viikonloppuna urakoin vihdoin viimein olohuoneeseemme taulun. :D Mixed Media on kiinnostanut ideana ja toteutustapana jo pitkään. Juutuubista on tullut katseltua video jos toinenkin ja materiaalia taulua varten on kerääntynyt pikkuhiljaa monenmoista.

Lopullisen sykäyksen toteuttamiseen antoi  Puuhiksen Mixed Media taulut. :DKiilakehyspohjaan (50x70cm) gessotun pohjan päälle tein ensin tekstuuripastalla ja sabluunoilla himppasen pintaan harlekiinikuutioita ja muuta särmää. Tekstuuripastan päälle pudottelin erilaisia lasihelmiä... Ja sen jälkeen alkoi se suurin työ. Eli liimasin tauluun kaiken maailman sälää pitseistä, pullonkorkeistaja hiuspinneistä lähtien stanssattuihin, muovisiin ja mulperisiin kukkiin...

Kuivaamisen jälkeen gessosin taulun pariin kertaan jotta sain materiaalin valkoiseksi ja tavarat ns. tasaantumaan. 

Päälle maalasin akryyliväreillä paikoitellen ruskeaksi ja kruunasin värin kultamaalilla. Ja siis ihan siveltimellä tein väritystyön.

Lopuksi lisäsin tauluun metallikoristeita.


Tykkään taulusta tosi paljon <3

Ja niin tuntui tykkäävän mieskin :D Uskaltaa siis laittaa olkkarin seinällekin... ja näitä varmaan tulee vielä lisää. Olohuoneen seinällä on vielä tilaa ja tää vaatii rinnalleen jotain ehkä tummempaa ;)

<3 Maikkis
11 kommenttia:

 1. SIIS AIVAN UPEAA-täytyyköhän minunkin--ihan vihreenä täällä ihastelee

  VastaaPoista
 2. Aivan mahtavaa.. en mie vaan osais tehdä...

  VastaaPoista
 3. Onpas sikamagee :D Anteeksi ilmaisuni ;) Mutta on kyllä todella hieno! Mä jätän nämä suosiolla muille, ei onnistuis kyllä multa!

  VastaaPoista
 4. Upeata. Tätä haluaisi katsoa ihan livenä. Ja nyt tekee mieli tehdä perhostaulu...

  VastaaPoista
 5. Siis - ihan mielettömän UPEA!! Sää oot kyl niin taitava!

  VastaaPoista
 6. piti tulla tänne asti ihastelemaan tätä tauluasi ja muita upeita töitäsi;) olet tosi taitava.
  mixed media on hurjan mielenkiintoista ja odotan innolla loppu kuussa olevaa kurssia...

  VastaaPoista
 7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 8. Ihan superhieno! Nyt rupes itseäkin tää tekniikka kiinnostamaan, onko sulla jotain vinkkiä siitä, mistä löytäis opastusta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta :D Minulla ei suoraan ole tähän minun tekemään juttuun videolinkkiä, mutta ajatuksia samasta aiheesta löytyy paljon Youtuben videoista Mixed Media haulla.

   Tuossa tekstissä olen yrittänyt mahdollisimman yksinkertaisesti (?) kertoa miten tuo on tehty... ;) Canvaspohjaan gessopohja ja sen jälkeen liimaa tavaraa pohjalle. Sitten gessous päälle ja väriä... siinä se yksinkertaisimmillaan. Youtuben Mixed Media videoissa käytetään tosiaan paljon muitakin tekniikoita sekaisin, mutta sieltä löytyy ideoita paljon!! :D Rohkeasti vaan kokeilemaan :D

   Poista
 9. Eksyin tänne ja mitä näinkään. Huikean kaunista ☺☺

  VastaaPoista

Kiitos että kävit. Kiitos ihanaisesta viestistäsi :D