maanantai 18. maaliskuuta 2013

välillä maalataan


Tällä kertaa postaan teille yhden minun tekemän maalauksen. Käyn kerran pari viikossa iltaisin kansalaisopistolla Taiteen perusopintojen tunneilla ja paraikaa teemme sekä akryyliväreillä, että öljyväreillä eri aikakausivaikutteisia maalauksia. Tämän ylläolevan maalauksen olen tehnyt asetelmaa mukaellen ottaen huomioon Barokki ajalta tiettyjä sille tyypillisiä piirteitä. Lisäksi työssä piti tulla esiin omalla tavalla tuotuna Aika ;) Käytimme öljyväreistä vain päävärejä, eli kahta sinistä, kahta punaista ja kahta keltaista ja lisäksi valkoista. Mustan sekoitimme siis itse :)

Lievästi sanottuna maalauksesta tulee "hieman" hautajaistunnelma, mutta ehkä tuota pääkalloa on vaikea muuksi tuossa muuttaa ;) Voipi olla, että vaikka olenkin maalaukseen teknisesti ihan tyytyväinen (toinen öljyväri ever (ekan maalasin voipaperille)), niin tämä ei meidän seinällä jostain syystä kovin paljon näe päivänvaloa ;)

Olen yllättynyt siitä kuinka hyvin öljyvärit minun kättäni tottelee... ehkä tuo värikynillä pelaaminen näkyy myös tällaisen tekemisen tuloksissa :D

että tällaista silloin kun en istu oman askartelupöydän ääressä...

<3 Maikkis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että kävit. Kiitos ihanaisesta viestistäsi :D