maanantai 8. heinäkuuta 2013

Mixed Mediaa pinkkinä ja vihreän turkoosina

 Puuhis heitti meille Paperilohikäärmeen Dt-porukalle Mixed Media haasteen. Piti tehdä jotain Mixed Mediaa Finnabair:n inspiroimana.

Minä inspiroiduin sitten kahden 50x70cm taulun edestä useampana päivänä. :)

Tyttäreni saivat toivoa omiin huoneisiin tuleviin tauluihinsa värit. Vanhempi toivoi pinkkiä ja nuorempi Turkoosia ja vihreää. Ja tällaiset syntyivät:


ja sitten vähän lähikuvia eri kulmilta:


 


 Tässä sitten tämä turkoosi vihreä:Materiaaleja joita kollaaseeihin on käytetty:

Valmiille kiilakangastaulupohjalle (50x70cm) on sivelty yksi kerros valkoista Gessoa.
Damask mediumCircles ja sabluunoiden läpi on tehty kohopastalla ja palettiveitsellä tekstuuria. Lisäksi tekstuuria on tehty punchinella verkon läpi ja vapaalla kädellä. Tämän jälkeen pohjiin on lisätty nappeja, lankaa, paperilehtiä, pitsejä, harsositeitä, kankaista stanssattuja kukkia sekä kartongista stanssatut kellotaulut multi-mediumin avulla (toimii siis liimana). Kuivaamisen jälkeen kaiken päälle on vedetty mustaa gessoa

Gesson kuivamisen jälkeen pohjat ovat saaneet värinsä akryyliväreillä eri tekniikoilla. Pinkki taulu sai suihkeena valkoisen akryylivärin (tuhosin siis yhden hiustenhoitoainepullon, johon laitoin vettä ja akryyliväriä) ja pinkit kuviot on tehty akryylivärillä Damask medium sabluunan läpi  ja turkoosi-vihreä pohja on maalattu (sudittu) siveltimellä. 

Ja sitten kuivatuksen jälkeen alkoi ns. tavaran pakkaaminen päälle :)
Ja sieltähän löytyy esim. metalliriipuksia ja -koristeitaa ( filigraaniKukkia ja kukkia ja lehtiä, filigraanikoriste ja siipi ja pikkusiipi sekä perhonen) sekä mulperikukkia, paperilehtiä, nappeja, maalattuja pahvikirjaimia, kangastähtiä, haaraniittejä, stanssattuja ja maalattuja kartonkirattaita, punchinella verkkoa. Koristeet on kiinnitetty joko askarteluliimalla tai multimediumilla.

Sitten päälle on suihkittu mistejä. Erivärejä. Suurimmat mistivärit pyyhkäisin metallikoristeista paperilla ja vauvan peppupyyhkeellä.
Mistien suihkimisen jälkeen pintaan on hipaistu akryylivärin kultaa siveltimellä ja turkoosi-vihreä taulu sai vielä niskaansa vihreitä tarratimantteja.

ja olikohan muuta...? ;)

Siinähän se varmaan oli. Aikaa taulujen rakentamiseen meni n. 12h.

niin ja inspiraattorina Finnabair on loistava. En tiedä onnistuinko sinnepäinkään, mutta mukavaa tämä on :D eli Kiitos Puuhis :D


<3 Maikkis
8 kommenttia:

 1. Näistä tuli kyllä upeat! Ihania yksityiskohtia.

  VastaaPoista
 2. Kerrankin mä olen sanaton noiden upeuksien edessä....ja se on paljon, jos minä olen SANATON ;)

  VastaaPoista
 3. Nää on ihan mielettömän upeita!!!!

  VastaaPoista
 4. WAU!!! Siis todella kauniita töitä :)

  VastaaPoista
 5. Mielettömän upeita töitä ja kortteja.

  VastaaPoista

Kiitos että kävit. Kiitos ihanaisesta viestistäsi :D