tiistai 26. marraskuuta 2013

Pipoon embossausta


Tämä hullu lähti testailemaan pipoon kuviointia paperiaskarteluun tarkoitetulla kohojauheella. Kaapista kun ei löytynyt mustaan sattuvia kangasvärejä, niin siitä se ajatus lähti :D Tulipahan siis testattua kuinka embossausjauheet toimivat kangaspinnassa. Ja hyvinhän ne tuntuvat toimivan. 

Käytin mustaan oma tekemään trikoopipoon embossausmustetta, joka on tuputuspullossa. Tuputtelin mustetta Barogue ja Burning rubber maskien läpi suoraan kankaaseen ja pudotin Stampendouksen erivärisiä Frantage kohojauheita pintaan. Koputtelin turhat pois ja sulattelin ihan normaalisti lämpöpuhaltimella. 

Ja kauniisti kuvat toistuivat kankaalla ja hienosti jauhe suli tuohon pintaan imeytyen hieman kankaan sisälle. Kuvassa näkyy alempi kangas, jonka olen pessyt käsittelyn jälkeen testausmielessä normaalisti 40 asteessa. Ja kuvio pysyi tuossa kuin ei olisi pesussa edes käynyt. Edes nuo pienet virheosumat, jotka kankaaseen sulivat hieman vahingossa kiinni, eivät irronneet pesussa. :D

Minun piponi ovat kaksinkertaista kangasta, joten vaikka kohojauhe olisi imeytynyt kankaan läpi kunnolla, niin silti ihoon ei tule jauheesta kosketusta. 

Ainakin tällä kokemuksella voin suositella. Hyvin toimii :D Eikä varmaan tule ihan samanlaista  pipoa vastaan ihan hetimiten :DEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että kävit. Kiitos ihanaisesta viestistäsi :D