sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Radiant Faces - Lesson Three

Eilen sain nauttia SannaS:n järkkäämässä Askartelutapahtumassa Heinolan Lusissa hienosta seurasta ja mukavasta tapahtumasta. Samalla kun kaverit heittivät leukaa ja askartelivat, niin minä maalasin Radiant Faces -kurssin kolmannen tunnin innoittamana tätä tyttöä.Christy Tomlinsonin tunnin aiheena on Girly Girl <3

Tauluni koko on noin 24cm x 33cm ja sotkettu papereista, mediumeista, akryyliväreistä, gessosta, waxakvarelleista, Neopastel II-liiduista ja lyijykynästä. 

Tämän taulun kohdalla koin hieman olevani epämukavuusalueella. Ohjaajan tyyli kun on niin kaukana omastani, kun vaan voi olla... Siksi olikin loistavaa, että sain tilaisuuden tehdä tätä taulua isossa porukassa, pienessä hälinässä, etten voinut ajatella tekniikkaa liikaa. Joskus on vaan vaikea antaa mennä, kun pieni pedantti pilkunviilaaja pyrkii valtaamaan liikaa tahtoa...  Mutta joo. Kiva oli siis tuotakin tehdä. Lopulta ;)

Kiitos vielä kerran mukana olleille :D Olette kyllä loistavaa, samanmielistä seuraa ;)


6 kommenttia:

  1. On kyllä hieno! Kiitos itsellesi, mukavaa oli vaikken mitään saanutkaan aikaiseksi 😉

    VastaaPoista
  2. Oi mikä ihanuus taas sinulta :)

    VastaaPoista
  3. No nythän se näyttää jo erilaiselta kun eilen vilkaisin ohimennessä. Lue---ajattelin ihan salaa---mitähän tuosta syntyy? Olipas taas kiva nähdä, en paljoa ehtinyt kierrellä kun mulla oli niin iso leimakuva väritettävänä et en meinannut ehtiä!

    VastaaPoista

Kiitos että kävit. Kiitos ihanaisesta viestistäsi :D