perjantai 13. marraskuuta 2015

Stockholm Scrap Class: Limor Webber osa1

Minä olin viimeviikon loppuna Tukholmassa Stockholm Scrap Class tapahtumassa, jossa kurssien vetäjänä toimi huikean taitava ja helposti lähestyttävä mixedmedia artist Limor Webber. Huiman hienon kurssitarjottimen lisäksi matkatoverit tekivät reissusta taasen ikimuistoisen. Kiitos siis Taru, Milla, Lena ja Piia

Taru ja Milla kirjoittivat jo omat matkakertomuksensa ja ne löytyvät täältä ja täältä.

Matkamme alkoi Piian kanssa Onnibussilla täältä etelä-savosta. Lentäen menimme Helsingin kautta Tukholmaan. Reissun ainoat auringon pilkahdukset näimme vain lentokoneessa. Muuten oli Tukholma harmaa ja sateinen. Onneksi kurssit olivat aamusta iltaan, niin ei tuo ilma paljon menoa haitannut :D


Tässä ollaan lähdössä :D


Pilvien välissä oli huikean hienoa valon ja värien leikkiä. Pilvet näyttivät kullalla silaistuilta.


Pilvien päällinen näytti pumpulilta.


Saavuimme sumuiseen Tukholmaan päivällä ja meillä oli mukava aika siirtyä Arlandasta keskustaan ja melkoisen siistiin ja tyylikkääseen Mornington hotelliin. Kävimme syömässä kaikki yhdes koos ja sen jälkeen me Piian kanssa otimme rauhallisesti ja valmistauduimme lepäillen illan ja viikonlopun koitokseen sillä aikaa, kun Milla, Taru ja Lena etsivät sitä oikeaa maskia.

Perjantai-iltana ensimmäinen kurssi ja tuotoksena tällainen leiska:Kurssi oli mukavan rauhallinen aloitus viikonloppuun. 

Lauantaina sitten aloitimme aamumme ArtJournal kurssilla. Anti oli kyllä melkoisen hyvää. Saimme aimo tukun infoa akryylivärien apuaineista ja niiden käyttäytymisestä ja käyttämisestä. Kuin huomaamatta valmistui useampi aukeama artjounaliakin.
Näiden kukkasien alla on Golden Fiber pastea. 


Käytimme kursseilla Golden akryylivärejä ja apuaineita, sekä uutukaisia Goldenin akvarellivärejä. Lisäksi Suihkimme värejä myös Lindy´s Stamp gangin suihkeilla, magical jauheilla ja kohojauheilla.

Jatkan lauantain ja sunnuntain antia seuraavassa postauksessa. :)

Mukavaa perjantai-iltaa!


2 kommenttia:

Kiitos että kävit. Kiitos ihanaisesta viestistäsi :D