perjantai 2. elokuuta 2013

ensimmäinen... skräp.

Kokeilin sitten vihdoinkin kasata valokuvan ympärille koristeellista sivua. Skräppäämistäkö tämä nyt oli ja tuo sivu on leiska? :) juu ihan aloittelija olen kun en edes tiedä miksi näitä kutsutaan. (En siis tiedä mitä teen... yllätyskö sinänsä ;))

Enkä kyllä aloittanut mistään helpoimmasta päästä aihetta pitää sanoa. Henkisesti tän leiskan tekeminen oli rankinta mitä oon askartelun saralla tehnyt. Kuvatekstikin jäi siksi tyngäksi kun en vaan voinut tuohon kaikkea tarinaa kirjoittaa...että pitää ottaa sitten haasteita kerrakseen. Tää leiska on kolmen sarjasta ehkä keskimmäinen tai viimeinen. Kunhan saan ne kaksi muuta osaa tehtyä, niin katson miksi tarina muotoutuu. Ne kaksi ovat tän trion kepeämmät osat. Onneksi.


Mitäs mieltä oot? Tarkoitus oli tehdä vähän yltiö magee pinkki, joka on silattuna kultaisella... aika kultaa muistot - ajatuksella...

Liitän materiaaliluettelon tähän kunhan pääsen paremman koneen äärelle. Leiskan pohjan olen väsännyt itse. Inspiraationa tämä video.

Mutta jatketaan.

♡Maikkis4 kommenttia:

 1. Kaunis sivu! Ihanan herkkä ja romanttinen!

  VastaaPoista
 2. Kaunis leiska. Ja kyllä kannattaa jatkossakin rohkeasti skräpätä. Itse tykkään siitä kovasti - mulle skärppääminen on helpompaa ja sellasta tunnetyötä jossa heittää sommittelut rojukoppaan ja kasaa ja ryttää ja kokeilee ja testailee... Ihana maailma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://askaskarruspaskarrus.blogspot.fi/

   Tuonlinkin takaa löytyy mun jutskut... tuu poikkee, jos kiinnostaa ;)

   Poista
 3. Tosi hieno, ehkä mäkin joskus kokeilen, kun saan lisää materiaaleja..

  VastaaPoista

Kiitos että kävit. Kiitos ihanaisesta viestistäsi :D