sunnuntai 11. elokuuta 2013

syksyn lehtiä - Addicted to Technics haaste1

Syksyinen Mimosa tyttö. Edelleen uusia Bildmålarna 
leimoja. Tämän leiman nimi on Leaf ;) 


Tälla kortilla osallistun Suomalaiseen Addicted to Technics haasteeseen. Haasteblogin ensimmäisessa haasteessa maskataan luonnoksen mukaan. Mukavaa haasteessa on, että tekniikat ovat mallinnettu ja ohjeistettu kuvien kera :D Tämä on minullekin ensimmäinen kerta, että maskaan luonnoksen mukaan :D Ihan kivaa. Tykkäsin kyllä :D


Kuvat on väritetty Derwent Softcolour väreillä. Leimat on leimattu ja reunat mustetettu Distress Ink:n eri ruskean sävyillä. Oikean alakulman ja vasemman yläkulmat korret on leimattu Chocolate Baroquen Foral Edges setin leimalla. 

Jäin miettimään tuon tytön "kuplaa", että sen saisin vielä kolmiulotteisemmaksi, jos piirtäisin reunalle tummalla rajan. Hmmmm. Pitääpä kokeilla. Vaikka kortti onkin yhteen tasoon tehty, niin saahan sitä vähän leikkiä kynillä, jotta siihen tulisi ns. ulottuvuuksia ;)

<3 Maikkis4 kommenttia:

 1. Voi miten kaunis ja upeasti toteutettu!

  VastaaPoista
 2. Siis ihana kortti! Täydellisin! :)

  VastaaPoista
 3. Kaunis syksyinen kortti.
  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Kyllä sinä osaat kortteja tehdä - kaunista. Upeat väritykset, täytyisi ottaa sinusta kyllä oppia! Tosin kortti ei ihan mennyt luonnoksen mukaan, kun kukkarivi karkasi vähän ylös tällä kertaa?

  VastaaPoista

Kiitos että kävit. Kiitos ihanaisesta viestistäsi :D