maanantai 31. maaliskuuta 2014

Sama kuva, eri väritykset...

Minä innostuin kovasti uusista Chocolate Baroquen Mackintosh leimasinseteistä. Eritoten settien ruusut ovat minusta yksinkertaisuuksissaan kauniita. Näitä on siis kaksi erilaista settiä, joista toista vielä saa nyt Paperilohikäärmeestä.

Kuvien "artdecomainen" tyyli houkuttelivat värittelemään kokeillen eri tavoin, kuinka kuva muuttuu...


Tämä yllä olevan kortin kuva on väritetty puuväreillä peittäen (Caran d´ACHEn Luminance 6901) ja lisäksi pari pistettä tehty UniBall Signo geelikynällä (varmaan markkinoiden paras peittävä valkoinen kynä!!)


Toisessa kortissa taasen käytin Touch tusseja ja mustaa mustekynää, jolla varjostusviivojen lisäksi tein kuvan rajat uudestaan mustalla.Tässä yllä olevassa kortissa on taasen käytetty sekaisin sekä tusseja, että puuvärejä.  Puuväreillä hieman varjostaen...


Ja tässä on 8-vuotiaan tyttäreni tuotos samasta kuvasta. Hieno vai mitä? :D

Nämä kortit pääsevät varmaan äitien päivänä omistajilleen. 
1 kommentti:

  1. Upeita kortteja ja ihana leimakuva!! Varsinkin tuo alimmainen oli mieleeni :) Siinä ruusut tulevat kauniisti ikäänkuin koholle muusta taustasta! Tosiksi alin on myös kaunis (tai siis kaikkihan nuo ovat), voi olla että se näyttää omaan silmään "tutuimmalta", sillä itse käytän sekatekniikkaa leimakuvien värityksessä :)

    VastaaPoista

Kiitos että kävit. Kiitos ihanaisesta viestistäsi :D