torstai 15. toukokuuta 2014

Uusi Paperilla lehti on ilmestynyt!!

Tämä Minnan postaus on suora lainaus Paperillan omasta  blogista:


Uusi Paperilla -lehti on ilmestynyt. Useimmat tilaajat ovat sen jo saaneet kotiinsa ja lehti löytynee lehtipisteistä heti maanantaina. Lähimmän lehtipisteesi pystyt tarkistamaan täältä. Lehti on jo nyt mahdollista lukea digilehtenä täällä.

Tiimillämme on ollut ilo ja kunnia olla tekemässä Suomen ensimmäistä pelkästään paperiaskarteluun keskittynyttä lehteä. Mielestämme olemme onnistuneet yli odotusten ja lehden sisältö on ollut monipuolista ja inspiroivaa vaikka sisältöä onkin tuotettu harrastelija voimin. Kaikki ohjeet, ideat, kuvat ja jopa lehden taitto on syntynyt paperiaskartelijoiden käsissä, meidän toimituksen ja teidän lukijoiden voimin.

Te lukijat olette osallistuneet upeasti lehden tekemiseen. Tässä uusimmassa numerossa lukijoiden työt on merkattu pienellä "lukijalta" symboolilla, jotta tulisi vielä selvemmäksi miten paljon upeita töitä te lähetätte lehteä varten.

Paperilla -lehti syntyi päähän pistona, haluna esitellä tätä upeaa harrastusta muillekkin. Alunperin ajatus oli tuottaa pelkkää nettilehteä, mutta Inspia Oy:n avulla pääsimme kokeilemaan oikean paperilehden tekoa. Nyt näyttää kuitenkin siltä, että Paperilla -lehti on valitettavasti vain pienen harrastaja ryhmän lehti. Emme ole saaneet riittävästi tilauksia siihen nähden, mitkä lehden painokulut ovat. Pelkkä irtonumeroiden myyminen ei riitä kattamaan lehdestä aiheutuvia kuluja, etenkään kun emme ole saaneet mukaan mainostajia, jotka omalta osaltaan mahdollistaisivat lehden painamista.

Mietimme juuri Paperilla -lehden mahdollisia tulevaisuuden näkymiä. Jos saamme lisää tilaajia lehdelle, voimme jatkossa tehdeä lehteä vain heille. Tämänkin mahdollisuuden toteutuminen vaatii vielä aika monta uutta tilaajaa!

Jos siis toivot Paperilla -lehdelle paperista tulevaisuutta, tilaa lehti suoraan kotiisi osoitteessa http://www.paperillalehti.fi

Mukavaa viikonloppua sinulle!

Minunkin puolestani siis terkut vielä: Jos Paperilla-lehteä ei sinulle vielä tule, niin tue lehden ilmestymistä paperisena ja tilaa omasi :D 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että kävit. Kiitos ihanaisesta viestistäsi :D