sunnuntai 28. joulukuuta 2014

Jämälankavillasukkajoulukalenterin sukat :)

Tuli sitten osallistuttua JämälankaVillasukkaJoulukalenteri-haasteeseen Puuhiksen ja Mileksin houkuttelemana.

Itselleni on kerääntynyt jostain kumman syystä Seiskaveikan sukkalankoja ihan jonkin verran kaappiin ja niistä jämistä olikin sitten kiva saada tehdä jotain. Se, että päivässä ei tehty mitään suurta määrää neulomusta koukutti hyvin tekemään :D Niin hyvin, että aloitin samalla toisetkin sukat, jotka odottavat tuolla nyt nilkan kohdilla jatkajaansa...

Sukat on aloitettu varpaista ja kantapään neuloin ihan viimeisenä. Kantapäästä olenkin erittäin tyytyväinen, sillä tein sen "omasta päästä" kun en jaksanut kaivaa tuolle langalle ohjetta netistä ja onnistuivat mielestäni kyllä tosi hyvin.

Tällaiset siis syntyivät:
Sukista löytyy lähimmän taulun väriä (punainen), yhden perheenjäsenen lempiväri (vaaleanpunainen) ja perhe kirjoneuleena, Lempipuun lehtiä (koivu), kiinalaisen horoskoopin merkki ja elementti (Lohikäärme ja tuli), lempikukan terälehdet (valkoinen joulutähti) ja supersankarin värejä (Mustanaamion suojeluksessa ;)), lisäksi siellä on Jukureiden tunnusvärit, kissa Karvisen selkää, yötaivasta, Suomenlippua, lempisukkien vastaväriä jne... Melkoisen hauska kalenteri jos en sanoisi :D 
Viimeisen raidan kohdalla tein virheen, kun innosta soikeana neuloin raitaa väärään sukkaan. Noh en antanut sen haitata menoa, vaan tein toiseenkin sukkaan sitten ylimääräisen raidan. Sen verran pituutta sukilla sitten on, että ne hieman tipahtavat pehmeästi makkaralle nilkan kohdalle, mutta ei itseasiassa haittaa yhtään. :D Istuvat näin ehkä paremmin kinttuihini kuin ilman sitä ylimäräistä raitaa.

Pikkasen vaatii silmä totuttelua näihin sukkiin, sen verran kirjavat ne kyllä ovat. :D1 kommentti:

  1. Ihanat. Mä menin väreissä vähän niin että mikä sattuu osumaan käteen enkä jaksanut alkaa kuvioneuletta harrastamaan. Kärjen tein erilaisen aloitin sen neliöstä, helpompi kuin tuo magic...siis mulle ;)

    VastaaPoista

Kiitos että kävit. Kiitos ihanaisesta viestistäsi :D