sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Rauhallista Joulun aikaa!

Meillä oli eilen lauantaina perinteinen Karvisen suvun  jouluateria (siskoni perheineen ja isä, isän kihlattu sekä appivanhemmat) ja tällaisilla pöytäkoristeilla mentiin joulun tunnelmaan.


Keraamiset talot olen tehnyt jo viimekeväänä kansalaisopiston keramiikkakurssilla. Lankakuuset tein vartavasten  kattauksia varten tähän jouluun. 

Olen törmännyt noihin lankakuusiin useammassa eri paikassa, mutta lopullisen inspiraation tekemiseen antoi Anu-Riikka blogissaan. Kiitos siis Anu-Riikalle tästä! :D

Jatkojalostin tuota narun ja liiman pyörittelyä laittamalla narun liukumaan pahvimukin läpi, jonka täytin liimalla. Näin koin tuon "sotkemisen" olevan hieman hallitumpaa ;)


Lankoina käytin puuvillanarua, pellavalankaa ja villasilkkilankaa. Hyvin pyöri kaikkien kanssa tuo liimaus ja lopputuloksista tuli minusta tosi kauniita. :D
Niin ja kuusien sisällä on led tuikut, joten kuuset näyttävät hehkuvilta! :D
Perinteisesti meillä jouluun rauhoittuminen alkaa näin sukuaterian jälkimainingeissa. Kun suvun kera on jo "joulu viettetty", niin ei tarvitse enää hönkäillä mihinkään. Saamme oman perheen kanssa nyt rauhassa laskeutua joulunviettoon. Mieli on jo rauhallinen ja onnellinen.

  Tahdonkin toivottaa näin myös teille lukijani oikein ihanaa ja rauhallista joulun aikaa.

<3:lla5 kommenttia:

Kiitos että kävit. Kiitos ihanaisesta viestistäsi :D