sunnuntai 15. syyskuuta 2013

alkuräjäys


Oli Puuhiksen vuoro valita kolme väriä. (Piian ja minun haaste) Värit tulivat upeasta kuvasta ilmeisesti Islannin reissusta ;) Turkoosi/vaaleansininen- harmaa - oranssi. Lisäksi kuvassa oli herkullinen syvän sininen väri ja minun oli pakko päästä työntämään myös se tauluuni :D


Taulussa (20cmx20cm) on pohjalla massakokeilu akryyliväri (sininen) + liima (erikeeper) + talkki (Natusan vauvatalkki) 1:1:1. Hyvin toimii :D 

Tuohon "tekstuurimassaan" pudotin eräästä lasten pelistä puretut tukiosat (ristit ja pyöreät muodot), helmiä ja paperikukkia. Lisäksi pursotin erikeeper pullosta suoraan liimavanoja ympäri taulua ja lisäsin lisää muovi ja lasihelmiä.

Kuivauksen jälkeen olen hieman Gessonnut taulua ja sen jälkeen suihkin mistejä gesson päälle. Hieman korostin oranssia väriä akryylimaalilla "kuivalla sivellin" - tekniikalla. Ja kruunasin työn pronssin värisellä maalilla (andy skinnerin tutoriaali)

Melkoinen räjäys :D

<35 kommenttia:

  1. Ihana on räjäyksesi--kyllä alkaa tekeen mieli kokeilla -kaunita töitä tulee eteen jatkuvasti-

    VastaaPoista
  2. Eihän tämmöistä voi oikeasti edes tehdä. Aivan upea. Tuota toteutusta pohdin, itse saisin vain sotkua aikaiseksi - vielä, mutta olenkin ihan polkuni aluss... kiitos.

    VastaaPoista

Kiitos että kävit. Kiitos ihanaisesta viestistäsi :D