lauantai 7. syyskuuta 2013

kuningatarnainen


Tänään syntyi Hän.

Idea lähti täältä.

Taulu lähti muotoutumaan 22x27cm valmiista kiilakangas pohjasta. Gesson päälle on tehty Gelli levyllä pohja valkoisella ja preussin sinisellä akryylivärillä. Hieman painelin Gelliin tekstuuria pintaan Rafters maskin avulla tekemälläni koholevyllä ennen kankaan painamista väriin. Kangas otti vastaan sen minkä otti. Ei kovin tarkkaan, mutta ajatus minulla olikin saada pohjasta ns. epämääräinen. Maalaten tahdon tehdä pohjat aina vähän liian tasaiseksi.

Akryylin kuivamisen jälkeen piirsin Hänet Picma Micron 05 kynällä, jossa on archival Ink mustetta.

Kasvoihin maalasin vesisäiliösiveltimellä ja valkoisella akryylivärillä kuulaan pinnan ja sen kuivamisen jälkeen maalasin Splash Ink väreillä (lähinnä punaisella ja sinisellä värillä) ja vesisäiliösiveltimellä Hänet valmiiksi. (Toistaiseksi värit ovat loppu kaupasta... tulossa kyllä lisää piakkoin) 

Leimasin muutaman kuvion taulun reunaan Chocolate Baroquen Royal Fleur de Lys leimasinsetin leimalla ja Archival ink musteella. Lisäksi leimasin vanhan kirjan sivuun yhden saman setin kruunun. Liimasin alareunaan Gelmediumilla kirjansivun suikaleita ja sivusta leikatun kruunun Hänen päähänsä. Kruunun kuorrutin vielä gelmediumilla ja siihen painoin DistressStickles dry glitter- kirkasta hilettä. Väritin sekä kruunun, että sivun suikaleet kuivamisen jälkeen Splash inkin sinisellä.

Lisäsin vielä taulun reunoihin maskin läpi valkoisella akryylivärillä kuvioita.

Nämä Splash Ink värit toimivat siis aivan mainiosti akryylivärien päällä ja näyttäävät toimivat myös tuon gelmediumin päälläkin. Siis aivan mainiot värit. Ailaikit :D

Nyt hän katselee minua arvostelevasti kruunu päässään...

<31 kommentti:

Kiitos että kävit. Kiitos ihanaisesta viestistäsi :D