perjantai 27. syyskuuta 2013

Vaaleanpunainen-vaaleanvihreä-harmaa

Meillä on edelleen Paperilohikäärmeen D-tiimin kanssa värihaastekierros meneillään ;)

Tänään Päpsyn väriyhdistelmällä Vaaleanpunainen-Vaaleanvihreä- neutraaliharmaa.

Kortti lähti muotoutumaan Chocolate Baroquen Fancy Flowers leimasinsetin ympärille. Leimasin ensin valkoiselle paperille vesileimamusteella reunat ja kohojauheena käytin Cosmic Shimmerin kirkasta Detail Embossing Powder -jauhetta. Keskellä olevan kukan embossasin Cosmic Shimmerin True White Detail embossing Powder-jauheella. 
Kukan väritin Splash Inkeillä ja vesisäiliö siveltimellä. Suojasin kukkasen värityksen jälkeen kopiopaperille leimatun ja leikatun kukan ja väliaikaisesti pysyvän teipin avulla, jonka jälkeen suihkin sekä mustaa, että vihreää Lindy´s Stamp Gangin suihketta paperiin. Kuivattelin suihkeet nopsaan, jottei neste leviä kovin kukan päälle. Kortin reunoihin tuputtelin mustetyynysta harmaata väriä ja päälle valkoista Mix´d Media Inx Jasmine mustetta. Kruunasin kortin isorakeisella Stampendous chunky white embossing enamel kohojauheella. Ripottelin kohojauheen siis suoraan kortin pintaan ja sulatin rakeet kuumailmapuhaltimella kortin alapuolelta niin, että rakeet sulivat ripotellulle kohdille.


Kortin taustaan on lisätty sekä vaaleanpunainen, että harmaa kartonki ja koko komeus on kiinnitetty valkoiseen korttipohjaan

Mukavaa perjantaipäivän jatkoa!


2 kommenttia:

  1. Voi herrattune...päivättyne on kaunis!

    VastaaPoista
  2. Aivan täydellinen, vetää ihan sanattomaksi tämän edessä!!!!!!!!!!

    VastaaPoista

Kiitos että kävit. Kiitos ihanaisesta viestistäsi :D