lauantai 4. tammikuuta 2014

Chocolate Baroque kukkasia

Innostuin vuoden vaihteen jälkeen kaivelemaan, hieman inventaariot mielessä, minun Chocolate Baroquen leimasinsettejä esille ja siitähän se idea sitten lähti. Inventaario jäi kesken, mutta kortteja rupesi pulpahtelemaan ihan urakalla.


Tässä yksi tulos. Kortti on tehty Fancy Flowers leimasinsetillä.  Kortin taustan tein leimaamalla ensin akvarellipaperille kukkaleimoja mustalla Archival Ink musteella ja sen jälkeen suihkin Lindy´s Stamp Gangin suihkeita päälle. (keltaista, oranssia, pinkkiä, violettia ja turkoosin sinistä...) Keskelle paperia pudottelin Stampendouksen karkeaa embossausjauhetta ja sulattelin takapuolen kautta sulaksi kuumailmapuhaltimella. Kukkasen väritin PrismaColoreilla ja leikkasin läheltä kuvaa irti ja kiinnitin kohotarroilla ilmavasti. Sitten oranssia kartonkia ja korttipohja.


Aivan omituinen väriyhdistelmä, mutta silmääni tällä hetkellä niin herkullinen. Haalin tällä hetkellä oranssia väriä kortteihin... enteilee kesää sanoisinko. Punainen muuttuu keltaisemmaksi :D

Muistakaa Paperilohikäärmeen 1-vuotis Bingo. Bingossa Mahtavat tuotepalkinnot!!!
4 kommenttia:

 1. Voi veljet mikä taideteos! Aivan kertakaikkisen upeat värit!

  VastaaPoista
 2. Onpa upea kortti! Värit on ihan uskomattoman ihanat.

  VastaaPoista
 3. Fantastiset värit, aivan ihana kortti! Jotain tässä vuodenajassa on -minä olen monessa kortissa tarttunut keltaisiin ja pinkkiin! Varmaan se on sitä kesän kaipuuta. :)

  VastaaPoista
 4. Loistavaa värien käyttöä, olet rohkeasti uutta kokeileva ja taitava askartelilja :)

  VastaaPoista

Kiitos että kävit. Kiitos ihanaisesta viestistäsi :D