sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Vanhaa roosaa ja ruskeaa


Lämmintä ruskeaa :D


Olen tehnyt muuten viimeaikoina (tai yleensä koskaan) tosi vähän ruskeita kortteja. Joku kaipuu ruskeaan iski ja oli pakko tarttua ruskeisiin materiaaleihin. Maadoittumista olisi varmaan hyvä välillä tehdä. Pää on pilvissä ja jalat juuri ja juuri tavoittaa maata ;)

Pienoinen kaipuu on noihin lumihiutaleisiin. Saisi tulla hieman enempi valkoista tuonne ulos. On niiiiiin synkkää. Siksi en voinut haudata tuota lumihiutaletaustaa vielä joulukorttitavaroiden kanssa odottamaan seuraavaa sesonkia. Mutta ei se taida tuolla taustalla pahalta näyttää. Vai mitä? :)

Tässä kortissa käytetyt materiaalit:

askartelu kuumailmapuhallin
Distress Ink musteita
Liimaa
Chocolate Baroquen Rose and Tistle Leimasinsetti
Prismacolor kynät
Priman kukkasia ja teksti

Mukavaa Sunnuntaipäivää!! <3
7 kommenttia:

 1. Siis tämä on aivan ihana! Ja lumihiutaletausta ei ole ollenkaan paha, päinvastoin. Voi vitsit, nyt iski kauhea inspis tehdä ruskeilla sävyillä itsekin kortteja. Kiitos inspiraatiosta!

  VastaaPoista
 2. Huikean upea kortti! <3 Olen aivan mykistynyt! Miten voitkin osata luoda jotain noin huikeaa!!! Minä en ole vielä haudannut joulukorttijuttuja. Päinvastoin olen jo tehnyt ensimmäisen kortin tälle vuodelle! :D Laitan sen blogiin kunhan ehdin :)

  VastaaPoista
 3. Huikean kaunis tuo leimasinkuva ja sen väritys aivan loistoluokkaa! Kokonaisuus kortissasi on hillityn romanttinen :)

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana. Juuri minun mieleiset värisävyt

  VastaaPoista
 5. Mahtavan väri maailma ja kokonaisuus aivan loistava.

  VastaaPoista

Kiitos että kävit. Kiitos ihanaisesta viestistäsi :D