sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Ja meillä kaikilla oli niiiiin muukaavaaa.... :D

Askartelutapaaminen 

Eilen oli Karitan (SUURI KIITOS!) järjestämä askartelutapaaminen Riihimäellä ja minäkin pääsin matkaan mukaan. Vaikka seitsemän tuntia oli aktiivista askarteluaikaa, niin eipä siinä kovin montaa työtä päässyt valmiiksi asti. Seura ja tapahtuman "henki" oli vaan niin parasta, että askartelu jäi seurustelun jalkoihin.
Kiitos kaikille mukana olijoille, oli ihan Mahtis retki! <3

Tässä kuitenkin kortit, jotka sain valmiiksi asti:Mix´d Media INX ?

Ylläolevan Bildmålarna tyttelin värittelin Touch tusseilla. Muuten testailin näihin kortteihin Mix´d Media INX musteita vesisäiliösiveltimillä. Taustat on tehty samoilla musteilla maskien ja sabluunoiden läpi meikkisienellä. 

Alla olevan Sweet Pea Stamps:n perhostytön olen tulostanut muistaakseeni Canson Ilustration paperille laser tulostimella. Ja se yhdistelmä toimii muuten noiden INXien kanssa loistavasti. Tuo musta tulostinjälki meinaa hylki väriä, joten oli melkoisen helppoa värittää, kun ei tarvinnut miettiä rajojen uudelleen tummentamista. 

Mix´d Media Inxeissä on se loistava puoli verrattuna esim. Distress Inkeihin, että Inx:n vaaleat värit sisältävät valkoista pigmenttiä. Ne ovat siis peittävämpiä värejä kuin DI:t. Toimivat siis minun mieleeni ja värittelytyyliini <3

Iloinen askartelija :)

4 kommenttia:

 1. Jälleen molemmat ihania kortteja!

  VastaaPoista
 2. JES, kaikilla oli mukavaa....kiva oli nähdä vaikken muistanut korttejasi käydä vilkaisemassa mutta tosi upeilta näyttävät :-))

  VastaaPoista
 3. Ihanaa kun pääsit mukaan! Oli ihana nähdä taas ja kuten arvata saattaa, nauru raikasi!! Mutta pitää muistaa että lateksin kanssa on kiire <3 Ihanaa!!! Täällä ajattelin kohta p istää näpit taas väreihin... musta pohja odottaa päällensä jotain muutakin väriä... :D

  VastaaPoista
 4. Tosi ihanat kortit. Oli kyllä tosi mukava päivä ja aika hurahti kuin siivillä.

  VastaaPoista

Kiitos että kävit. Kiitos ihanaisesta viestistäsi :D