sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Riikinkukko


Paperilohikäärmeeseen tuli Chocolate Baroquen Riikinkukko leimasinsetit kesän alussa... Nyt vihdoin sain nämä itsellekin hommattua. Ja tälläinen Easel kortti tuli tehtyä.Riikinkukko ja sulat on leimattu  paksulle kopiopaperille Tangled Peacock setistä. Väritykset olen tehnyt Pablo värikynillä, Taustapaperi on sitten taas leimattu kopiopaperille Peacock Parade- setistä. Olen pehmentänyt liian voimakkaita leimakuvioita Mix´d Media INX Jasmine musteella. Kortti on rakennettu  valkoiseen 6x6 korttipohjaan. Turkooseja tarratimangeja laitoin kukkosen koristeeksi. Kohotin sekä kukkosen, että alasoikion näillä kohotarroilla. Ovat muuten kestäviä liimauksiltaan... :)

Lisäksi ostin tämän viikon Tampereen reissulla näitä 8x8 korttipohjia. Saa nähdä iskeekö ison valkoisen korttipohjan pelko ja saanko noin isosta kortista mitää aikaiseksi ilman paperileikkuria ;)

Paperilohikäärmeen Blogissa on muuten meidän Dt-tiimin leidien tapaamisen korttituotokset. Käyhän arvuuttelemassa kuka teki minkäkin kortin ;)

<3 Maikkis

2 kommenttia:

Kiitos että kävit. Kiitos ihanaisesta viestistäsi :D