keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Rakkaat karvatassutNiin. Mitäs tuohon lisäämään. Rakkaan Fiasco kissani karvatassut tyttäreni kuvaamana.

:D

Paperina käytetty American Crafts Amy Tangerine paperia, samaan sarjaan kuuluvia vaahtokirjaimia ja koristenappia. Puupahvikuviot ovat Scrapfellowsin ja ne on maalattu Shimmerz Paints Dimensionz väreillä. Taustan leimasin on Stampendouksen Brush Strokes leimasin setistä ja taustaan olen suihkinut Lindy´s Stamp Gangin oranssia suihketta StencilGirl Products Bubbles sabluunan läpi.

Skräppäyshistoriani kahdeksas leiska. Meinasin ensin laittaa, että tällainen yksinkertainen leiska, mutta kirjoittaessani tuota tarvikelistaani, tajusin, että ei se ehkä ihan niin yksinkertainen olekaan. Enkä osaa vieläkään käyttää tuolla kuvan alla papereita ja muutenkin leiskan rakennus tuntuu hieman haastavalta. Itsellä ei ole muodostunut vielä silmää, mikä itseä leiskoissa miellyttäisi, joten ei osaa oikein miettiä myöskään mitä pitäisi tehdä toisin... :D Hankalaa vai mitä :D 

Mutta värimaailmaan olen tyytyväinen. Oranssi on vaan niiiiiin kaunis  <32 kommenttia:

  1. OIH! Niiiiin ihana! :D Teidän pikkuvalokuvaajalla on todellakin silmää sen kameran kanssa! :) Ja mun mielestä tässä on aivan loistava asettelu, ei kannata olla yhtään huolissaan :)

    VastaaPoista

Kiitos että kävit. Kiitos ihanaisesta viestistäsi :D