tiistai 30. kesäkuuta 2015

Paperilla DT: Lomamuistot talteen

Jonkun verran olen innostunut näpsimään nykyään kuvia niin kamerallani kuin kännykälläkin. Kännykkäkuvista olen innostunut viimeaikoina vielä enemmän, kun noiden kuvien tulostaminen onnistuu suoraan puhelimesta. Suorastaan liian helppoa :D Tuntuu että muistojen tallentaminen skräppäämällä on nopeutunut tuon mahdollisuuden vuoksi tosi paljon.

Tämä leiska sai alkunsa siis juhannuksena otetusta saunavasta kuvasta.  Kuva on kooltaan 2x3tuumaa ja tulostettua Polaroid ZIP tulostimella paperille, jossa on takana tarra.


Taustana on valkoinen American Crafts kartonki. Tuputin Dina Wakleyn maskin läpi Rangerin Dye Ink Electric Lime mustetta. Mallasin kuvaa suurin piirtein oikealle alakulmaan, mutta en tarkkaan piirtänyt sille paikkaa.


Sen jälkeen leimasin pohjaan lehtiä Stampendouksen Summet Leaf leimasin setillä sekä Dye Inkin Electric Lime ja Java Bean sekä Archival Inkin Olive musteilla. 


Sitten oli paperien silppumisen vuoro. Leikkasin papereista reiluja 2tx3tuumaa suikaleita. Jonkun suikaloin vielä kapeammaksi.


Kiinnitin suikaleita kuvan taakse mallaten ja kun suikaleet olivat suht ok mielestäni, niin nidoin suikaleet kiinni toisiinsa. Sen jälkeen kiinnitin pitkiä suikaleita liimalla suoraan pohjaan ja lisäsin muutaman teippisuikeleen lisäksi. Liimasin tämän jälkeen paperipinon pohjaan paperiliimalla.


Sitten kuvan kiinnitys tarralla paperiin ja paperitaustaisen kuvan kiinnitin sitten paperipinon päälle kohotarroilla.

Sitten muutama mulberipaperinen lehti ja paperista leikatut sanat kiinni liimalla. Otsikko on Priman aakkosia ja geelikynällä kirjoitin viivotinta apuna käyttäen tekstin.eli sellainen lomamuiston tallennus tällä kertaa!3 kommenttia:

Kiitos että kävit. Kiitos ihanaisesta viestistäsi :D