perjantai 26. helmikuuta 2016

Värityskurssia tarjolla!

Eli nyt kaikki innokkaat mukaan :D 

15.-17.4.2016 pidettävälle Askartelupirtille on enää muutama paikka tarjolla, joten jos sinne mielit viikonloppua tulla viettämään, niin nyt on aika ilmottautua. 
Kiinnostaako Artjournalointi, skräppäys, ATC:t, kalligrafia, paperikukat tai vaikkapa valokuvaus?
Tarjolla on huikean hieno rebertuaari erilaisia kursseja, joten nyt kipin kapin tutkailemaan mitä kivaa voisi tänä keväänä "opiskella". 

Pidän itse siellä leimakuvien värityskurssin sunnuntaina 17.4.2016 klo 12-15.


Kurssilla väritetään erilaisilla tavoilla jokunen leimakuva ja tehdään niistä washieippien avulla nopeasti kortteja. Kurssi sisältää kynien käyttöä, värien häivyttämistä, varjostusta ja valoa sekä ihoa ja hiusta. Väritetään leimakuvia tusseilla ja värikynillä yksin ja erikseen. Voit ottaa omat värikynät mukaan sekä lemppari leimakuvia.
Mitä siis tehdään
Värittelykurssin kolmeen tuntiin mahtuu erilaisia vinkkejä, näyttöjä ja tekemistä liittyen leimakuvien värittämiseen. Teemme värittelyä erilaisiin leimakuviin ja erilaisille papereille. Käymme värittämistä läpi tusseilla ja erilaisilla värikynillä ja kokeilemme niiden sekakäyttöä. Kokeilemme saada värit liukumaan ja mietimme varjostuksen teoriaa. Värittelemme hahmoja, joihin kokeilemme niin vaatteiden kun ihon ja hiuksien värittämistä. Lisäksi aikaa on myös vastailla pajailijoiden kysymyksiin ja vaihtaa kokemuksia. Ryhmäkoon pienuus (max 10hlöä), antaa mahdollisuuden jokaisen osallistujan henkilökohtaiseen ohjaukseen edes hetkiseksi. Pajalla pääset testaamaan erilaisia kyniä, mutta voit ottaa myös omia värikyniä mukaan, jos haluat saada niistä enempi irti.

Anun Putiikkien kautta pääset ilmoittautumaan kurssille. 
Vasemmalta valikosta: Kurssit ja tapahtumat --> askartelupirtti --> Kurssit sunnuntai.

Nähdäänkö Murikassa? :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että kävit. Kiitos ihanaisesta viestistäsi :D