sunnuntai 11. syyskuuta 2016

Korttitalkoot saldoa

Viime viikonloppuna minulla oli kunnia päästä osallistumaan Korttitalkoot viikonloppuun Peräseinäjoelle. Ihan huikean hieno viikonloppu antoi paljon taas ihania muistoja ja voimavaroja jatkaa arkista aherrusta. Askartelun lisäksi söimme hyvin, saunoimme, pidimme hauskaa ja hiukan nukuimmekin. Ihan mahtava viikonloppu huikean hienossa seurassa ja puitteissa!

En muista olisinko koskaan ollut missään askartelutapaamisessa nin tuottoisa. Yhtenä syynä siihen oli hienot haasteet, jotka osaltaan tosiaan haastoivat, mutta antoivat juuri sopivasti väljyyttä toteuttaa työt omannäköisenä. Minulla oli viikonloppuna hämmentävän hempeä värimaailma ja yllätinkin itseni hörsöilemällä helistinkorttien, yksisarvisten ja pinkin värin kanssa :)Perjantai-illan enimmäinen haaste oli kakkupaperi. Vaihtoehtona oli keltainen, pinkki ja musta. Minä nappasin nuo keltaisen ja pinkin ja ne päätyivät helistinkortin taustaan.

Kolmas haaste oli tuunata kirjain:


Perjantai-ilta meni sitten saunoessa ja tehdessä jotain omia virityksiä. Pari haastetta jäi väliin. Mutta lauantai aamuna lähdinkin haasteiden perään uudella tarmolla. 

Aamu aloitettiin Teippitarhan haasteella, eli kortissa piti käyttää annettuja teippejä. Minulla syntyi joulukortti.
 Seuraavan haasteen järkkäsi Nannan Paperi&Helmi ja materiaaleina oli tagi, kukka ja suihkeet. Tällaisen minä sain aikaiseksi:
Puolen päivän jälkeen askarreltiin Teippitarhan pilleillä.


Iltapäivästä tuunailtiin tehtävää Priman ruostemaalien kanssa.

Paperinauhan haasteessa saimme pussillisen kahvinruskeita materiaalia. Pussista löytyi myös pikkuinen annos pikakahvia. Saatteena haasteeseen oli " Väritä tai juo". Minä valitsin värittämisen ja tuo kortin naikkonen, joka pussista löytyi sai värinsä siis kahvista:


Heidin korttipajan Heidi haastoi meitä kohokuviotaskulla ja musteella. Ja minä sain korttiin ängettyä yksisarvisen <3


Yöhaasteeksi annettiin bingo.
Minulle muodostui rivi: Tähti-blingbling-pinkki


Sunnuntai aamu aloitettiin kuvaamalla koko korttitalkoot konkkaronkka ja järjestävä taho tulosti meille seuraavaan haasteeseen liittyen kuvan. Minä touhusin kuvan leiskaksi:

Ja viimeisenä haasteena saimme palan Resist Canvasta.


Kiitos Marjo ja Iina mahtavasta viikonlopusta!! Kiitos kanssaoliot! Jatkoa toivon mukaan seuraa!!!


3 kommenttia:

  1. Voi vitsi mikä läjä aivan ihania kortteja!! Noi tollaiset tapaamiset on niin huippuja! Samanhenkisiä tyyppejä ja rentoa askartelua myöhään yöhön, ilman kotivelvoitteita! Itsekin olen lähdössä syyskuun lopussa taas yhteen tapaamiseen aivan huipun porukan kanssa!

    VastaaPoista
  2. Nää on niin ihania <3 Kiitos ihan parhaasta viikonloppu seurasta! :)

    VastaaPoista
  3. Oli kiva saada sut mukaan! :)) ensi vuonna uudestaan.

    VastaaPoista

Kiitos että kävit. Kiitos ihanaisesta viestistäsi :D