torstai 4. syyskuuta 2014

Paperiaskartelun juhlaa

Paperillan blogissa oli aiheena Juhla ja mikäs olisi sen parempi syy askarrella ;)

Onnesta soikeana ja kiitollisena tästä harrastuksesta syntyi tällaisia kortteja:

Alkujaan näiden korttien ajatus lähti syksyn juhlista ja itseasiassa Kekristä (Lisätietoa täältä), joka alkaa "nykyisin" Mikkelin päivästä syyskuun lopulla ja kestää minun ymmärryksen mukaan Martin päivään marraskuulle. Kekrin aiheena on aikanaan ollut syksyn sadon juhlistaminen ja seuraavan vuoden sadon varmistaminen erilaisilla menoilla. Vanhaa vuotta siis kiitettiin ja uutta otettiin vastaan. Nykyään syksyn juhliin on sitten sekoitettu Kekri, Pyhäinpäivä, Halloween ja kelttiläinen Samhain. Varsinkin tuo Halloween on kaupallisuudessaan ihan huippua ja kekri jäänyt kaupunkilaisille ihmiselle vieraiksi. Itselle kuitenkin tuo Kekri ajatuksena on mukava. Silloinhan voi kiittää mennyttä kesää, nauttia mitä kaikkea vuosi onkaan antanut ja heittää toivetta seuraavaan vuoteen. Eritoten tähän vuodenaikaan liittyvät värit ovat minun mieleeni. Syksyn kauniit ruskan värit, murretut vihreät, oranssit, punaiset ja ruskeat. Näitä tykkään käyttää runsaasti muutenkin askarteluissani.

Näihin kortteihin käytin American Crafts Garden Cafe sekä Studio Calicon Year Book papereita. Lisäksi stanssasin kukkia, kiehkuroita ja muotoja paperista ja kasatessa lisäsin pitsiä, suihkittuja mulperikukkia sekä nappeja että koristeita kortteihin.


On vaan niin onnellinen olotila siitä, että saa tehdä käsillä ja se tuntuu nyt niin kivalta!! :)

Mukavaa syyskuuta!!


p.s. Olen jakamassa askartelun ilosanomaa tulevana lauantaina Leimailutaivaassa Paperilohikäärmeen pisteellä. Tule kurkkaamaan mitä siellä touhutaan :D 
Paperilohikäärmeen Elina on itseasiassa opettanut minulle aikanaan nuo ruusukkeet, joita näihinkin kortteihin olen kääräissyt, joten jos niiden teko vaikka kiinnostaa, niin nykäise meitä hihasta, voidaan tuotakin näyttää ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että kävit. Kiitos ihanaisesta viestistäsi :D