lauantai 13. syyskuuta 2014

Viikko sitten demottu: Akryylimusteet
AKRYYLIMUSTE


Tällaista tuli demoiltua Paperilohikäärmeen kanssa viikko sitten Leimaulutaivas tapahtumassa. 

Artjournal kirjaan näytin ja samalla kerroin akryylimusteiden ominaisuuksista. Ilman suunnitelmaa vähän niinkuin vahingossa syntyi tämän näköiset sivut :D

Ajattelin, että jatkotyöstönä noihin kulmiin, värien päälle, voisi lisätä jonkun kuvan ja muutaman koristeen. Ajatus oli siis ehkä enempi skräppisivu, kuin puhdas artjournal. :)

Gessotulle pohjalle levitin ensin keltaista akryylimustetta ja levitin pohjaan sen sormin. Sen jälkeen tiputtelin väri kerrallaan pohjaan akryylimusteita ja suihkautin vettä päälle. Valuttelin musteet ja kuivasin paikalleen askartelupuhaltimella. Akryylimusteet ovat kuivumisen jälkeen pysyviä ja näin kerrostaminen onnistuu mainiosti, eikä edelliset kerrokset lähde mihinkään. Mustat reunat tein Dina Wakleyn Night akryylivärillä. Levitin akryylivärin sormella reunaan ja ennenkuin se ehti kuivaa laitoin päälle StencilGirlProduct maskin ja pyyhin kosteuspyyhkeellä irtoavan värin maskin läpi pois. Ja juu. Dina Wakleyn Night ei ole mustamusta vaan siniseen taipuva musta. Kaunis kuin mikä <3 ;)

Kamalaa kiirettä meinaa pukata ja omat leimailutaivaan ostoksetkin ovat edelleen purkamatta... Jos vaikka nyt viikonlopun aikana ;)

Näillä tähän lauantaihin... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että kävit. Kiitos ihanaisesta viestistäsi :D