keskiviikko 2. joulukuuta 2015

Paperilla DT: December Daily - Joulukuun kalenteri

Paperillaan innostuin tekemään minialbumia.

Olen jo vuosia ihastellut ulkomaan ja kotimaankin askartelijoiden runsaita ja kauniita December Daily minialbumeja. Dailyt ovat minialbumeja, joiden tekemiseen on haastanut Ali Edwards jo vuodesta 2009.  Albumeihin on talletettu joulukuussa hieman ehkä päiväkirjamaisesti jotain joulun odotukseen tai jouluun liittyvää. 

Jouluisen minialbumin voi rakentaa omista materiaaleista kuka minkäkinlaisen haluaa ja nykyään on saatavilla monella paperivalmistajalla December Daily kittejä. Päiväkirjaan voi tallentaa kuvia erinäisistä aiheista, kirjoituksia,  muistoja, reseptejä ja kaikkea mitä mieleen nyt juolahtaa joulukuun päivinä. 

Muutaman vuoden olen itse tällaisesta albumista haaveillut, mutta en ole vaan saanut aikaiseksi tehdä. Tänä vuonna tajusin, että voisin tehdä joulun odotuksesta päiväkirjan pelkästään valokuvien muodossa. Ja kyllä sitä meidänkin perheellämme on jo melkoinen liuta jouluperinteitä muodostunut ja niitä olisi kiva tallentaa muistiin. Niinpä minun ensimmäinen Joulukuun Kalenteri sai alkunsa.

 Itse keräsin kartonkeja ja pahvia sekä jouluisia papereita, puukuvioita ja stansseja sekä erilaisia washiteippejä ja nauhoja pöydälle ja sain aikaiseksi tällaisen Joulukuun Kalenterin:
Ensimmäinen päivä sai kuvakseen kuvan meidän uudesta vanhasta keittiön valaisimesta.Tänään haaveilen valkeasta joulusta. Kuva on parin vuoden takaa.

Tuleville päiville on siis sivut valmiina ja niihin voi sujauttaa kuvan nopeastikin valmiiksi tehtyyn välikköön.
Takaa löytyy vielä lisätasku, jos kuvia tai muita muistoja tulee vielä joulupäivän jälkeenkin.Valmiit joulukalenterin numerot tulostin täältä craft paperille ja the Cinch koneella tein sivuihin reijät kierteille.

Innostuitko sinä tekemään December Daily - Joulukuun kalenteria?

Terveisin7 kommenttia:

Kiitos että kävit. Kiitos ihanaisesta viestistäsi :D