torstai 31. joulukuuta 2015

TOP10 2015

Kyllä on taas ollut tapahtuma- ja muistorikas vuosi.
Oli hauska katsoa menneitä askartelutuotos kuvia ja huomata, kuinka paljon näiden ympärillä tapahtuukaan.

Lupasin siis TOP10+1 tälle vuodelle ja olipa hankala poimia itselle ne parhaat. Kaikki työt mitkä tähän poimin, eivät välttämättä ole niitä kaikista kauneimpia ulospäin, mutta niihin saattaa liittyä paljon kauniita muistoja. 

Eli tässä minun listani vuodelle 2015:


Touhusin Fiskarettesin viimeisessä suomalaisessa DT-teamissa kevään. Yllä oleva leiska on siihen hommaan liittyvä työ. Kivat värit ja kivat muistot :)


Tutustuin keväällä myös mehiläisvaha maalaukseen. Tässä ensimmäinen työni. Tämän akvarellimaisen kortin tein pigmenttimusteilla. Kortti on tehty  Paperilohikäärmeen DT:nä. Kaikki kaunis loppuu aikanaan ja niin Paperilohikäärmekin lopetti toimintansa syksyllä. Onneksi kaupan loppuminen ei tarkoittanut sen kautta muodostuneiden ihmissuhteiden loppumista. Olen Paperilohikäärmeen Elinalle ikuisesti kiitollinen, kun sain olla hänen kauppansi matkassa mukana.Tuli tehtyä siskolle taulu. Näitä on aina yhtä nautittavaa tehdä!Osallistuin tänä vuonna myös ensimmäistä kertaa CSI haasteeseen. Tämä UNI-leiska syntyi helposti ja tykkään siitä edelleen todella paljon.Artjournalointikin löysi uusia puolia. Tämä unikko aukeama syntyi mustalle pohjalle puhdistuspyyhkeellä ja punaisella maalilla :D Lisäksi tein tämän juuri ennen lähtöä Lappiin ja siellä piirtelinkin sitten artjournaliin viivakukkia.

Turkoosi leiska ja sen jälkimainingeissa syntynyt kortti  siis liittyy Jehkottaren Craft Challengen ensimmäisen DT-hommaan. Kiitos Taru, että saan olla mukana :)Tämä piirros tuo mieleen hienon Tukholman reissun. Limor Webber vei kyllä niin minun kuin monen muunkin sydämen. Löysin teepussit ja niiden ihanan värimaailman. Tämän aukeaman tein Yhdessä niistä monista askartelutapaamisista. Kiitollinen on siitä, että saan mennä ja pääsen näihin mielettömän hienoihin tapahtumiin. <3


Ja jälleen minusta hyvin kaunis leiska, jonka tein CSI-haasteeseen Guest Designerina. Näiden yksinkertaisempien leiskojen tekeminen on ollut minulle haasteellista. Tykkään helposti mennä liian runsaisiin töihin, vaikka tykkäänkin yksinkertaisemmasta tyylistä enemmän. Tämä on leiskoissa minun haasteeni.


Ja vielä yksi ekstra, koska on niin vaikea vetää vuosi kymmeneen työhön... Viimeisenä vaan ei vähäisempänä kasvo art journal, jonka tein Paperilla lehden blogiin. Kasvoihin olen hurahtanut enemmänkin ja ne tuovat hetimieleen monta ihmistä, joiden kanssa kasvoja olen piirrellyt. ;)


Tässä siis tällainen summasummarum pintapuolisin esiteltynä. Paljon oli tapahtumia, joita ei tähän listaan päätynyt, ja niiden takia mietinkin, että teenkö vähän kattavamman sepustuksen kuitenkin. Sain osallistua niin monessa ihanassa tapahtumassa ja järkätä itsekin yhden ja tavata tosiaan paljon ihania ihmisiä. Mennyttä vuotta on ollut ihana muistella.

Kiitos vielä teille kaikille, jotka ovat tänäkin vuonna matkani varrelle osuneet! Teitä on paljon, eikä kaikkea tähän hetkeen voi mahduttaa. Blogiani pläräämällä kaikista tapahtumista taitaa jotain löytyä, sinne itsekin upposin :D Joten tällaisena pidän tämän postauksen. :D

Kiitos!

Oikein ihanaa ja askarteluntäyteistä uutta vuotta 2016!


3 kommenttia:

  1. Hieno postaus! Hyvää askarteluntäyteistä uutta vuotta! :)

    VastaaPoista
  2. Hieno postaus! Hyvää askarteluntäyteistä uutta vuotta! :)

    VastaaPoista
  3. Ihania töitä ja kiva postaus. Töistäsi näkee, että nautit niiden tekemisestä. Sinulla on ihana tyyli ja työsi ovat kaunista katseltavaa. :)

    VastaaPoista

Kiitos että kävit. Kiitos ihanaisesta viestistäsi :D