torstai 9. lokakuuta 2014

kasvo-art journal kurssia tarjolla

Heipsistä torstaihin!

Jos olette huomanneet, niin olen hieman innostunut naiskasvoista ja art jounaloinnista viimeaikoina. On ihan älyttömän kivaa sotkea eri medioita ja tehdä erialaisten kasvojen ympärille erilaisia tunnelmia. Niihin vaan saa purettua oloa ja eloa niiiiin paljon enempi. Innostuin sitten Paperilohikäärmeen Elinan aloitteesta kehittelemään siihen liittyen kurssitusta...

Minä pidän siis art journal "Not all pretty faces are perfect" -kurssia Paperilohikäärmeessä Tampereella lauantaina 25.10. klo 15-10. Eli parisen viikon päästä. Ei tarvitse pelätä piirtämisen suhteen vaan tällä kurssilla riittää, että on innostusta oppia sekä kokeilla ja tehdä asioita ehkä vähän eritavalla.

Nyt jos asia yhtään kiinnostaa, niin ilmottaudu ihmeessä mukaan. Kurssille mahtuu vielä !Lisätietoja kurssista löydät täältä: http://paperilohikaarme.blogspot.fi/p/kurssit.html

Nähdäänkö Tampereella?

:D


2 kommenttia:

  1. Olisin innostunut ja lähtisin kurssille,mutta nyt osui toinen kurssi juuri samalle päivälle. Ehkäpä järjestät jossain kohtaa uuden?

    VastaaPoista
  2. Mä tykkään kans kasvojen piirtämisestä, yhteen aikaan niitä teinkin aika monta tauluihin, isompaa ja pienempää. MUTTA silti olis kiva lähteä kurssillekin.Tähän ei nyt ehdi kun tuli muuta menoa.

    VastaaPoista

Kiitos että kävit. Kiitos ihanaisesta viestistäsi :D