maanantai 6. lokakuuta 2014

Radiant Faces- Lesson One

Minä ilmottauduin Effy Wildin järjestämään Radiant Faces-verkkokurssille jo varmaan pari kuukautta sitten. Ihan pikkasen olen kurssin aloitusta odottanut. Ja kyllä kannatti odottaakin. Ensimmäisellä tunnilla Jane Davenport ohjasi, näytti ja antoi vinkkejä kuinka hän tekee hänen mielettömän ihania kasvotöitään. Janen opastuksessa tein sitten kohta kohdalta luonnoksia ja lopullisen työn.

Yli 100 minuuttia opetusta tältä yhdeltä ohjaajalta... melko upeata, sillä katsoin nopeasti, että lähes kaikilta ohjaajilta tulee samanmoisia tekniikkapläjäyksiä :D Ei tule vapaa-ajan ongelmia, kun näitä tutoriaaleja rupean käymään läpi :D

Tässä minun  ensimmäisien tuntien aikaansaamat luonnokset ja lopullinen tuotos:Taulu on siis 40cm x 40cm kanvas pohjalle tehty. Kiva oli kyllä testata vähän eritavalla erilaisia tekniikoita.

Jatkoa seuraa. Vielä olisi kahdeksan opettajaa jäljellä ja lisäksi Effy teettää omien inspiraatioiden pohjalta lisätehtäviä. Ihan huikeaa!! :D
6 kommenttia:

 1. Voi taivas, miten voitkin olla noin lahjakas. Ihana :-)

  VastaaPoista
 2. WAU, ihana. Oliko kallis kurssi. Mä olen ilmoittautunut Mixed Media Classes nettikursseille ja se kestää 9 viikkoa. Opeina mm. Donna Downey ja Frank Garcia. Toi kasvokurssikin olis kiva kun tykkään naamoja piirrellä.

  VastaaPoista
 3. No on varmaan hintansa väärti, ihanaa kun on näitä nettikursseja. Pitänee harkita tätäkin vaikk päätin että en liikaa taas ahnehdi kaikkea.

  VastaaPoista

 4. Olikohan hinta 79dollaria. Mutta on jo minusta hintansa väärtti, kun tosiaan nuo opettajat ovat tehneet tuntien tutoriaaleja. Kaikki käydään melkoisen pikkutarkasti läpi. Huimaa!!!!

  VastaaPoista
 5. Harvinaisen hankalaa säätöä näiden kommenttien kanssa. Mulla on joku sivupersoona, joka kommentoi ihan ihme nimellä... 😳

  VastaaPoista
 6. :) Samoja opeja myös LifeBookissa - saman hintaluokan hommia sekin :) On ihania kursseja. Ja Maikkis: AIVAN Ihana nainen, ilme asento ja varjot. Koko värimaailmasi - kaunista.

  VastaaPoista

Kiitos että kävit. Kiitos ihanaisesta viestistäsi :D