keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Uuteen nousuun


Maanantaina saapui postipojan saattelemana uusia the OctopodeFactoryn leimoja ja tämä muumio osui kun nappi silmään tämänpäiväisen olon kanssa.

Kortin teossa meni ehkä noin 15min. Aivot jäi tänään töihin ja väsymys on sitä luokkaa että oksat pois. Oli kuitenkin ihan pakko päästä askispöydän ääreen ja huippua oli tehdä kortti niin, että kunhan jotain tekee... :D Ressinpoistoa parhaimmillaan. Nää Octobodet ei kaipaa ympärilleen mitään kaunista ja nättiä, joten sai ihan rauhassa sotkea :D


Tagi tausta ja korttipohjan roiskeet on Lindy´s Stamp gang Starburst Saxifrage Olive Copper-suihkeesta. Teksti on kirjoitettu mustekynällä ja Daler-Rowney Black Ink musteella. Muumio on väritetty Prismacolor väreillä (Huom Merkkari ;)) ja tagi on nostettu korttipohjasta kohotarroilla vähän ilmaan.

Jos vaikka tästä uuteen nousuun :D


p.s. tää kortti taitaa löytää itsensä töistä huomenna ;D3 kommenttia:

 1. Ahaa!!! Otit sitten haasteen vastaan :-) Toivottavasti sulla oli yhtä kivaa kuin minulla :-). Mun uutuudet saapuivat tänään, eli distress markkerit. Vielä kun osais värittää niillä. Ei siis puutukaan paljon ;)

  Korttisi teksti on mainio, sopisi hyvin minullekin ;-)

  VastaaPoista
 2. Jep. Merkkari olit siis mielessäni sinäkin, kun tekstiä kirjoitin :D

  VastaaPoista
 3. Hitto, saisit kyllä opettaa muakin kirjoittamaan noin :) Tosin saattaisin olla toivoton oppilas. Mutta kortti on kieltämättä aivan spot on tälle viikolle!

  VastaaPoista

Kiitos että kävit. Kiitos ihanaisesta viestistäsi :D